De leukste rijschool in Almere e.o!

€295
voor 10 lessen

Caspian Rijopleidingen bestaat uit een enthousiast team die jou graag de fijne kneepjes van het autorijden onder de knie brengt. Maak een afspraak en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

 Rijopleiding op maat
 Ervaren rij-instructeurs
 Beginnen vanaf 16,5 jaar

 

Volg een rij-opleiding op maat!

Al jarenlang zijn wij het meest vertrouwde adres voor het volgen van geslaagde rijopleidingen in Almere en omstreken. Wij staan garant, dat je op een leuke maar ook veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Caspian Rijopleidingen werkt uitsluitend met ervaren, flexibele en natuurlijk gezellige rij-instructeurs.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Wil jij met je rijbewijs beginnen? Dan wil je van te voren weten hoelang je daar mee bezig bent. Ben je een starter en je hebt nog nooit in een auto gereden? Dan heb je ongeveer zo’n 20 tot 30 rijlessen nodig. Heb jij al wat ervaring in autorijden? Dan zijn 10 lessen misschien al genoeg om af te gaan rijden. Wil jij weten hoeveel lessen je nodig hebt? Neem dan een geheel vrijblijvende proefles.

Geslaagde leerlingen

Wil je een berichtje achterlaten voor je instructeur? Ben je al geslaagd? We horen graag van onze leerlingen hoe ze de rijlessen hebben ervaren. Laat snel een bericht achter in ons gastenboek door te reageren via je Facebook account! Je berichtje stellen wij zeer op prijs.
Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt