Motorrijlessen

Motorrijlessen

Wist je dat wij motorrijlessen zowel ’s ochtends als ’s avonds geven? Wij bieden een betrouwbare en doeltreffende motorrijopleiding onder begeleiding van zeer ervaren instructeurs. Bij Caspian Rijopleidingen leer je echt motorrijden !

R

Beste kwaliteit voor de beste prijs

R

Hoge slagingspercentage

R

Altijd een vaste rij-instructeur

R

Mogelijkheid om direct te beginnen

R

Ontspannen sfeer tijdens de lessen

R

Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid 

Wat is een vrijblijvende proefrijles?

Dit is een intakeles zonder enige verplichtingen. Je zit dus nog nergens aan vast. Het is enkel een moment voor de leerling om kennis te maken met de motorrijschool, rijinstructeur en de manier waarop onze motorrijlessen worden verzorgd.

 

Welke lesmotoren heeft Caspian Rijopleidingen?

Onze rijschool heeft motoren van alle categorieën in huis voor zijn kandidaten.

Tijdens de proefrijles wordt gemeten hoe vaardig jij bent. Dit wordt gedaan door middel van de meest voorkomende handelingen in het verkeer, zoals;

  • Wegrijden, stoppen;
  • Opschakelen, terugschakelen;
  • Hanteren van juiste snelheid;
  • Stapvoets rijden;
  • Remmingen.

Hoe oud moet je zijn om om motorrijlessen te volgen?

Het is mogelijk om vanaf je 18e jaar te beginnen met het volgen van motorrijles. Je begint met het rijbewijs voor de lichtste categorie A1. Vanaf 20 jaar is het mogelijk om te beginnen met het A2 rijbewijs. Ben je 21 jaar en al twee jaar in het bezit van je A2 rijbewijs óf ben je 24 jaar oud dan is het mogelijk om het A-motorrijbewijs voor de zwaarste categorie motoren te halen.

Hoeveel lessen heb je nodig om te slagen?

Dit verschilt per leerling en is onder andere afhankelijk van je leeftijd, theoriebeheersing en (eerdere) schakelervaring. Na de proefles zal onze instructeur een weloverwogen inschatting kunnen maken van het aantal lessen dat je nodig hebt. Onze instructeur zal je adviseren tijdens de gehele opleiding.

Direct een proefles aanvragen

Een proefles kan je eenvoudig aanvragen. Zo kunnen wij een inschatting geven van hoeveel rijlessen je nodig hebt. Het is geheel vrijblijvend om een proefles aan te vragen. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen.

Heb je een vraag over rijlessen, theorie of examen? 

  • Eerlijk en deskundig advies
  • Snel antwoord op je al je vragen
  • Een gegarandeerd hoge service

Ik wil terug gebeld worden

9 + 2 =

LIKE ONS OP FACEBOOK

Rijopleiding op maat

Iedere leerling is anders. Sommige reden al scooter & sommige hebben misschien faalangst. Het volgen van een proefles is daarom belangrijk om een pakket samen te stellen die bij je past!

Ervaren rij-instructeurs

Caspian Rijopleidingen werkt uitsluitend met ervaren, flexibele en natuurlijk gezellige rij-instructeurs. Voor de beste rijopleidingen moet je dan ook bij Caspian Rijopleidingen zijn

Beginnen vanaf 16,5 jaar

Caspian Rijopleidingen geeft al jarenlang rijles aan leerlingen van jong tot oud! Uiteraard kun je bij ons ook al beginnen met het volgen van je rijlessen zodra je 16,5 jaar bent.

Autorijles

Snel je auto rijbewijs halen. Meld je snel aan en vraag een proefles aan

Motorijles

Vanuit onze passie voor motoren bieden wij de motorrijlessen aan. 

Haal direct je rijbewijs!

Wij willen natuurlijk het allerbeste voor onze leerlingen, wij zorgen er dan ook voor dat wij je niet alleen helpen met het behalen van het rijbewijs, maar ook dat je na het slagen veilig deel kan nemen aan het verkeer. Wat wij allemaal voor je doen is een hele hoop maar hieronder staan een aantal dingen uitgelegd:

R

Hoog slagingspercentage

R

Altijd een rijopleiding op maat

R

Deskundige rij-instructeurs

R

Je wordt opgehaald en afgezet

R

Rijles in een nieuwe, comfortabele lesauto

Wil jij ook je rijbewijs halen? Schrijf je dan direct in!